Biciclim Alba a devenit un ONG

Biciclim s-a organizat recent într-un ONG dedicat sportului pe două roți. Biciclim Alba își propune, printre altele, creșterea comunității bicicliștilor, sprijinirea și încurajarea practicării acestui sport, amplasarea de suporturi pentru biciclete, crearea de hărți cu trasee și organizarea unui concurs MTB care să devină „o emblemă a orașului”, a transmis președintele asociației, Dan Pușcău. 

„Într-o lume în continuă tehnologizare și automatizare, aglomerată și în lipsă de timp, noi am ales să pedalăm. Deoarece grupul nostru s-a extins neașteptat, ne-am decis să ne organizăm într-un ONG dedicat sportului pe două roți – Biciclim Alba.

Ne propunem să creștem comunitatea bicicliștilor, sprijinind și încurajând practicarea acestui sport indiferent de vârstă, beneficiile asupra sănătății fiind neprețuite.

Ne dorim un oraș cu o infrastructură pentru biciclit în siguranță, de aceea am demarat acțiuni de conștientizare a autorităților asupra acestei necesități. O astfel de infrastructură sigură, ce încurajează deplasarea pe bicicletă, va avea impact asupra calității aerului prin reducerea poluării.

Avem deja așternut pe hârtie planul organizării unui concurs MTB care să devină, în timp, o emblemă a orașului nostru.

Amplasarea de suporturi pentru biciclete, crearea de hărți cu trasee ciclabile, marcarea acestora și multe altele, fac parte din proiectele noastre.

Comunitatea noastră e alcătuită din oameni veseli, iubitori de natură, de sport, încrezători și optimiști, aduși împreună de crezul comun că uniți putem pune în mișcare un sistem spre beneficiul tuturor.

Te poți alătura și tu echipei noastre.

Ne găsești la sediul nostru din Alba Iulia, strada Călărașilor, nr. 27 sau poți suna la telefon 0788.823.333.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *